Näyttävät hirsimökit ja -talot Humppilasta!

Oy Humppilan Talotehdas on hirsitalorakentamisen vankka asiantuntija. Materiaalimme ja työmenetelmämme tekevät rakentamistamme hirsitaloista ja hirsimökeistä laadukkaita ratkaisuja, jotka käyvät niin vapaa-aikaan kuin vakituiseksi kodiksikin. Soita ja kysy lisää hirsitaloista, hirsimökeistä, hirsisaunoista tai hirsiaitoista.


Tilaa netissä, soita tai tule tutustumaan hirsitalotuotantoomme!

Voitte tulla myös sovittuna aikana käymään tehtaalle Humppilaan, jolloin voimme yhdessä tutustua talojen arkkitehtikuviin sekä hirsien laatuun ja saatte paikan päällä muutoinkin henkilökohtaisen palvelun. Jos tulette kauempaa, voimme varata tarvittaessa lähellä olevan hotellimajoituksen lukuunne. Soittakaa myyntiimme puh. 03-437 7000 niin sovitaan tapaaminen.


Miten kaupankäynti hirsitaloista etenee?

Tutustukaa sivuillamme oleviin Hirsitalomalleihin/Tarjouksiin. Mikäli löydätte teitä kiinnostavan mallin tai etsitte jotain muuta vaihtoehtoa:


1. Soittakaa myyntiimme puh. 03-437 7000 niin voimme käydä yhdessä tarkemmin lävitse teidän tarvettanne ja eri hirsitalomallien soveltuvuutta tarpeisiin. Vuorovaikutteinen keskustelu tässä on vaiheessa tärkeää, joka on mahdollista puhelimitse tai henkilökohtaisessa tapaamisessa.


2. Annamme tarvittavat lisätiedot päätöksentekonne tueksi ja sovimme jatkosta.


3. Kauppa etenee maksamalla kaupan käsiraha 150 € tilillemme Humppilan Osuuspankki IBAN: FI93 5060 0220 0108 19 (BIC/SWIFT: OKOYFIHH) esimerkiksi merkinnällä: TYP 20 tai TYP 45 käsiraha. Merkitkää lähetystietoihinne nimenne, osoitteenne ja puhelinnumeronne. Merkitkää edelleen mahdollinen korollinen maksuaikatarpeenne: Ma. 1, 2 tai 3 kk. Jos ette tarvitse korollista maksuaikaa merkitkää: Ma. 0 kk. Käsirahan maksamisen jälkeen lähetämme Teille kaupanvahvistuksen, arkkitehtikuvat ja kaiken muun materiaalin.


Miten toimitus tapahtuu?

Autamme halutessanne Teitä edullisen kuljetustarjouksen hankinnassa paluurahteina. (Esimerkiksi vuonna 2012 pohjoissuomalainen kuljetusliike kuljetti hirsihuvilan Rovaniemelle hintaan 500 € + Alv.)


Säilytämme tarvittaessa taloa tehtaamme isossa tuotevarastohallissa ilmaiseksi yhden vuoden ajan. Maksamisen jälkeen hallinta- ja omistusoikeus sekä vaaranvastuu siirtyvät ostajalle. Palovakuutus pitää Teidän tehdä lukuunne. Tehdasalue ja varastohallit ovat öisin lukittuja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Talomallistomme

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa