Oy Humppilan Talotehdas

 

Oy Humppilan Talotehdas on Suomen vanhimpia hirsitalorakentajia. Teemme ammattitaidolla hirsitalot ja hirsimökit koko Suomen alueelle. Myymme myös upeita rantatontteja ja Unkarin kohteita. Soita ja tilaa unelma koti tai vapaa-ajan asunto!

 

Miten kaupankäynti hirsitaloista etenee?

Tutustukaa sivuillamme oleviin Hirsitalomalleihin/Tarjouksiin. Mikäli löydätte teitä kiinnostavan mallin tai etsitte jotain muuta vaihtoehtoa:


1. Soittakaa myyntiimme puh. 03-437 7000
niin voimme käydä yhdessä tarkemmin lävitse teidän tarvettanne ja eri hirsitalomallien soveltuvuutta tarpeisiin. Vuorovaikutteinen keskustelu tässä on vaiheessa tärkeää, joka on mahdollista puhelimitse tai henkilökohtaisessa tapaamisessa.


2. Annamme tarvittavat lisätiedot päätöksentekonne tueksi ja sovimme jatkosta.


3. Kauppa etenee maksamalla kaupan käsiraha 150 € tilillemme Humppilan Osuuspankki IBAN: FI93 5060 0220 0108 19 (BIC/SWIFT: OKOYFIHH) esimerkiksi merkinnällä: TYP 20 tai TYP 45 käsiraha. Merkitkää lähetystietoihinne nimenne, osoitteenne ja puhelinnumeronne. Merkitkää edelleen mahdollinen korollinen maksuaikatarpeenne: Ma. 1, 2 tai 3 kk. Jos ette tarvitse korollista maksuaikaa merkitkää: Ma. 0 kk. Käsirahan maksamisen jälkeen lähetämme Teille kaupanvahvistuksen, arkkitehtikuvat ja kaiken muun materiaalin.


Oy Humppilan Talotehdas
Porintie 720
31640 HUMPPILA


Toimisto:
+358 3 437 7000
Sähköposti: myynti@humppilantalotehdas.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 12Jaa